З Нового року українцям безкоштовно показуватимуть лише 16 телеканалів

З Нового року українцям безкоштовно показуватимуть лише 16 телеканалів

Після Нового року в пакеті базових каналів кабельного телебачення залишаться тільки ефірні канали. Нерейтингові зникнуть із соціального пакета, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Таке рішення ухвалила Нацрада з питань телебачення та радіомовлення. На думку телечиновників, у цей пакет мають входити тільки ті канали, які володіють ліцензіями на аналогове ефірне мовлення. Таких загальнонаціональних каналів 16.

Цього мінімуму достатньо, щоб українці були поінформованими вважають у Нацраді. Решта, менш популярні та спеціалізовані канали, можуть перейти до інших пакетів, за які слід буде платити.

‘Головне завдання і Нацради з питань телебачення, і кабельних операторів зробити все, щоби у базовому пакеті були завжди популярні канали. Якщо ви мене спитаєте, чи буде 1+1 в мережі, то буде. Під загрозою канали, невідомі широкому загалу. Наприклад, є питання: ‘Вінтаж’ чи канал ‘Добро’. Це точно не є рейтингові канали’, – пояснив голова національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Юрій Артеменко.

Источник: tsn.ua

dneprnews.info

Главный редактор новостного портала DneprNews.info

Rate author
Новостной портал Днепра
Add a comment

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті