Гуманітарна допомога від Уряду Німеччини

Гуманітарна допомога від Уряду Німеччини

23 жовтня до Дніпропетровська було доставлено гуманітарну допомогу від Уряду Німеччини. До міста прибуло 5 вантажівок, і це лише перша партія допомоги для регіону. Автомобілі з товарами для тимчасово переміщених осіб уже доправлені на склади для розвантаження.До складу гуманітарної допомоги, що надійшла до Дніпропетровська, входять товари першої необхідності та речі для облаштування домівок людей, зокрема, дитячі та дорослі матраци, холодильники, пральні машини, спальні мішки, вішаки, ліжка дитячі та дорослі, стільці, ковдри, столи та баки для води.

Для контролю та прийому цього вантажу до Дніпропетровська сьогодні особисто прибули представники німецької організації Міжнародного співробітництва. Рятувальники у присутності німецьких колег розкрили пломби на фурах, і лише після цього розпочався процес прийому вантажу.Розвантаженням автомобілів займаються співробітники Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Представники Дніпропетровського обласного Товариства Червоного Хреста України та волонтерських організацій здійснюють облік отриманих речей.

Процес розвантаження планується завершити 24 жовтня, коли надійдуть ще 5 фур із допомогою. Після цього вантаж буде розміщено у складських приміщеннях до моменту подальшого розподілу його співробітниками Червоного Хреста між громадянами України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.Загалом упродовж 23-24 жовтня Дніпропетровськ отримає 10 вантажівок гуманітарної допомоги від Уряду Німеччини загальною вагою близько 200 тонн.Раніше така гуманітарна допомога від Уряду Німеччини вже була доправлена до Харкова: 16 вантажівок із побутовою технікою, теплим одягом, медикаментами та 5 вантажівок із житловими модулями для побудови транзитного містечка. Гуманітарна допомога від Уряду Німеччини вже доставлена і до Запоріжжя 8 вантажівок.

Таким чином до Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей станом на 24 жовтня буде доставлено вже 39 вантажівок гуманітарної допомоги від ФРН.Нагадаємо, 7 жовтня, 112 вантажівок з гуманітарною допомогою від Уряду Німеччини, перетнули українсько-польський кордон. У складі вантажу, разом із одягом, побутовою технікою, ковдрами, ліжками, медобладнанням, і перші 5 вантажівок з житловими модулями. Надалі до України прибуде ще близько 100 вантажівок із модулями для спорудження у трьох областях Запорізькій, Дніпропетровській і Харківській транзитних містечок, обладнаних для проживання у них взимку. Зокрема, на початку листопада до України прибуде черговий транш гуманітарної допомоги 30 вантажівок з житловими модулями.

Джерело: http://www.kmu.gov.ua/

dneprnews.info

Главный редактор новостного портала DneprNews.info

Rate author
Новостной портал Днепра
Add a comment

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті